.

Monique Haarmans

Monique Haarmans De Mensendieck Praktijk 2Monique Haarmans is sinds 1987 werkzaam als oefentherapeut Mensendieck. In 1994 heeft zij de opleiding tot bedrijfsoefentherapeut voltooid. Hierdoor heeft zij expertise in het begeleiden van mensen met een breed scala aan arbeid gerelateerde klachten. Het geven van adviezen op de werkplek gericht op o.a. ergonomie, het gebruik van hulpmiddelen en werkhouding en het begeleiden naar een volledig functioneren op de werkvloer zijn belangrijke aspecten binnen haar behandelingen. Doordat de vraag naar werkplekadviezen toenam heeft zij hier een officiële status aan gegeven door in 2006 “MensArbo” op te richten. Dit bedrijf richt zich o.a. op het aanbieden van preventieve screening, individuele training en re-integratie. Ook is een bedrijfs-therapeutisch spreekuur mogelijk voor bedrijven uit verschillende branches.

Monique Haarmans is samenwerkend partner/lid van www.fitforworknederland.nl

Voor uitgebreide informatie over bedrijfsoefentherapie en Mensarbo zie: www.mensarbo.nl

Naast de bedrijfsoefentherapie heeft Monique Haarmans in de loop van de jaren veel bij- en nascholingen gevolgd waarbij de interesse en specialisatie ligt in:

  • Brein en bewegen.
  • Adem en ontspanning.
  • Stress en beweging.
  • Burn-out.
  • Vallende ouderen.
  • Bekkeninstabiliteit / bekkenpijn als gevolg van zwangerschap.
  • Nek-, schouder- en hoofdpijnklachten.

In 2013 heeft zij een nascholing gedaan gericht op chronische pijn, en is zij aangesloten bij “Het Netwerk Chronische Pijn”

> INFORMATIE CHRONISCHE PIJN

Sinds 2015 is Monique ook slaapoefentherapeut en is zij aangesloten bij het Netwerk Slaapoefentherapie.

> INFORMATIE SLAAPOEFENTHERAPIE

Voor het maken van een afspraak bij Monique kunt u mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 020 427 65 45.

ZORGKAART NEDERLAND

MENSARBO 01

Monique Haarmans behaalt tweede plaats in de categorie “de door de klant meest gewaardeerde oefentherapeut” tijdens Qualiview Zorgverlener Awards 2018.
> LEES MEER

MONIQUE HAARMANS QUALIVIEW 01