.

TRE Provider

TRE Provider

Lobke is gecertificeerd TRE® Provider en bestuurslid van TRE-Nederland (kwaliteit & Bij-, nascholing) Zij heeft o.a. de opleidingen oefentherapie Mensendieck, sportoefentherapie (IAS) en Orthopedie voor paramedici (NAOG) afgerond en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van dans. Lobke werkt als Oefentherapeut Mensendieck en TRE® Provider in haar eigen praktijk en aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam (ATD). Tevens ondersteunt/adviseert zij Health & Performance binnen de ATD en is zij verbonden aan de opleiding Oefentherapie Mensendieck als extern assessor. Sinds 2020 is zij Mentor bij 1 van de TRE opleidingen in Nederland.

“In mijn werk als functionele houdings- en bewegingstherapeut kijk je naar de gehele persoon en zijn belevingswereld en dagelijkse leven. Het is iedere keer weer een uitdaging hoe je bewegingsgedrag kan veranderen om iemand weer zo efficiënt mogelijk te kunnen laten bewegen. Door bewustwording, voelen, zien, kennis en inzichten geef je iemand weer grip op zijn eigen herstel en vergroot daarmee de zelfredzaamheid. Spanning en stress kunnen een negatief effect op fysiek herstel hebben. Het is soms belangrijk eerst het lichaam weer in balans te brengen en vervolgens de klacht of blessure aan te pakken. TRE® is daarom een waardevolle aanvulling op eigenlijk al mijn werkzaamheden voor mijzelf en mijn patiënten, cliënten en studenten.”

Voor het maken van een afspraak bij Lobke kunt u mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 020 427 65 45.

DE MENSENDIECK PRAKTIJK LOGO TRAUMA PREVENTION TRE NED

 

 

Lobke Mienis De Mensendieck Praktijk